Fredag/studiemedel

Japp idag är de fredag och alla studenter får pengar, de märks verkligen, de har varit nog kö på varje jäkla bankomat idag. Redan klockan 9 när inte en något är öppet så står folk i kö för att få ut sina kontanter. Jag hatar kontanter för de är så otroligt jobbigt att handskas med dem och sen måste man ju frysa arslet av sig. Jag föredrar kort, men största nackdelen är nog att man kan spenderar mer än vad man tänkt, de är iaf de jag alltid lyckas med.

Ikväll blir de fest typ någon slags förfest hos Frida. Jag ska dit och säga hej och sådant skoj för vi har ju knappt umgåtts sen.. iaf väldigt lång tid tillbaka. Men jag hade tänkt hålla mig borta från flaskan och ha roligt ändå. Utan utgång om dem tänkt de.
Och så ska jag gratta Gabbz som fick körkort idag. :) Bjuder även på en väldigt rolig tjej som älskar att mima:




Glas i stora lass

Har precis grävt ut lite glass och lagt de i en skål. Glass är gott med massa chokladsås och strössel. Jag har även lyckats göra mig 2 minuterskaffe och jag verkligen anar hur förjä*ligt de kommer smaka. Som sagt kaffet smakade skit och jag ska strax hälla ut de.

Ikväll jag gör inte ett skit, ingen intressant person finns att vara med för dom är upptagna. Så jag hade tänk sitta här en stund sen lägga mig och mysa i sängen med Linda Rosings bok. :)

Helg

Vilken helg! Helt superb! Fredagen var de ju läkarbesök som gick bra och vi passade även på att fika med Amina och Adina på sjukhuset. Efter min sista lektion gjorde jag och Elin ärenden och åkte sen hem och tillagade middag som tog nån timma. Jag vilade upp mig inför de som skulle komma: tjejfest hos Peru. Alla killar var utklädda som tjejer. Vi förfestade lite hemma och gick vidare. Elin gav upp efter en timma och peter och jag kom hem till 05.00 då vi stökade ner Elins hem. Haha
Lördag kväll åkte Pee, jag, Elin och Chrille till Sandön, vi tog de lugnt bara och söndagen körde vi skoter i några timmar och latade gjorde vi också.

Nu är jag hemma och nu kanske jag upåpdaterar lite oftare. Vem vet!?

Bästa dagen i mitt liv..

Sådär, nu var tvättmaskinen påslagen. Har för en stund sen kommit hem från min farmor. Det sög därför hon tjatade om att min Pee inte alls är så bra för mig och blablabla och att jag borde tänka efter vad jag gör. Ja vissa är ju som dem är, i det här fallet helt vrickad.

Skolan idag var lång och den började med rättskunskap som är riktigt kul, dagen fortsatte med filosofi som suger appung. Efter ett långt hål var de UF, för oss går de inte uppåt utan neråt, vi har en gruppmedlem som aldrig kommer till lektionerna och inte visar något engagemang att vi har ett företag. I alla fulla fall (haha PIA!!) så fick vi veta en massa om hur montern kommer vara och blabla så vi spåna på det. Jag och Pia kommer fixa de här galant.

Det var min dag, jag hoppas att den blir bättre ikväll. Elin ska komma och plocka upp mig ska sova hos henne för hon ska hänga med till sjukhuset imorn. Hoppas doktorn är snäll mot mig haha, dem gånger jag träffat honom har han kännts ganska skum.

Update: Melodifestivalen

Jag fick avslöja och de är über coola melodifestivalen vi ska på. Fan vad skoj haha! Jag ska flörta som fan med måns!

M.. och LLT

Åh, jag har värsta nyheten och berätta, jag kan dock inte de än då de verkade vara en överraskning. Men de ska bli fett skoj. Jag kan ge en ledtråd: 14 .. mer vill jag inte ge :)



Att åka buss kan vara både trevlig och otrevligt, idag var de dock trevligt. Haha eftersom de är halt på vissa ställen så spann bussen utanför Coop extra då de var för brant, nu låter de jätte brant men de lutar lite snällt och bussen tar sig fan inte upp. Chauffören backar och kör fram, backar och kör fram, samma visa hur länge som helst. Till slut fick bussen grepp och vi tog oss iväg, efter sisådär 5 minuter.
 Ibland borde bussar få ha vinterdäck.

Bild lånad av LLT

Volontärg...

Jag är hemma igen efter en helg hos Pee. Jag skulle hellre föredra att stanna hemifrån ett jäkla bra tag till. jag är less på att vara hemma och bara 5 minuter gör mig galen. Jag verkligen ogillar att vara hemma. Men de är ju sånt här man får leva med under en period i livet, skönt att skolan tar slut i juni och man får flytta/göra vad jag vill.

Fläskfilé


Vi börjar väl med en hälsning: Hej allihopa! som blondinbella alltid gör i sin tv-dagbok.
Jag har lyckats ta blodprov idag och jag var såklart lika nervös och stel som jag alltid blir. Jag gillar verkligen inte de där med att sticka nålar i armen.


Just nu är maten i ugnen, pommes med fläskfilé och en urgod pepparsås. Vi lyxar till det idag då mamma skvallra att hon käkade blodpudding och sen så kommer jag ju äta hemma retsen av veckan och då lär jag ju gå hungrig 24/7 då maten inte är i topp.

Lunch

Är hemma hos Peter på lunch, inte alls kul jag vill vara i skolan och göra bort allt istället för att ha ett grymt jävla långt hål som är på hela 3h 20 minuter. Jag hatar hackspettens schemaläggare!

Muskler

Jag borde fixa ett träningskort, så lat som jag är bore jag nog börja om igen med att träna, jag har ju som sagt inte rört på mig sen i våras. Kanske dags? VIll nån träna med mig? ^^

Muskler

Jag borde fixa ett träningskort, så lat som jag är bore jag nog börja om igen med att träna, jag har ju som sagt inte rört på mig sen i våras. Kanske dags? VIll nån träna med mig? ^^

Olivers

Nu känner jg mig återställd efter gårdagen. Massa onyttigheter brukar vara till stor hjälp (inte) men idag var de nog de som hjälpte mig haha. Gårdagen var både kul och tråkig, vi började med kalas på Zan restaurang där de var massa folk, jag som hade tippat på att vara yngst behöve iaf inte de, fanns en annan kille i min ålder. Efter någon timmas festande drog hela kalasgänget på ca 50 pers till Olivers, eftersom vi var special fick vi egen ingång haha. Början var inte alls så kul men de blev roligare och roligare. Träffade mer bekanta än vad jag hade tippat på. Jag lyckas alltid träffa någons förälder eller lärare haha. Vi dansade galet och trillade och var allmänt fulla och fulla. Ett gäng tjejer på 25 år älskade oss och dem såg ut att vara 17 egentligen. Hamnade med på bilder som jag absolut inte vill veta av att jag hamnat på, måste se ut som ett riktigt fyllo med ögon som är riktigt borta. Kvällen var iallalfall jävligt lcykad även fast jag i början hade svin tråkigt och ville hem. Men jag gav ju kvällen ett försök och de lyckades.


Nu ska jag vänta på att dippen ska kylas ner och sen se någon trevlig film eller program. Som sagt en lugn kväll och imorgon börjar jag 10 för första gången en måndag på mer än ett halvår, de suger apfi**a!! Sen blir de blodprov och en lektion.


baaakis

Jag överlevde gårdagen. Riktigt kul men jag berättar de senare så gå och köpa pizza för de är jag lätt värd idag. Vi hörs sen!

Second update

Jag lyckas med min andra uppdatering på en dag för första gången på väldigt länge. Vinet är uppkorkat och musiken dånar ur budget högtalarna,det är party! haha. Peter är fett sugen på att champagnen ska öppnas men jag orkar inte. Jag vill vänta men vi ser ju hur vi gör. Jag vill ha mer starka som gör mig totalt weirdo.

Rekommendation för er vindissare:
Köp AURORA Original, svartvinbärsvin som även kan blandas med skumpa och även änvändas i drinkar, hälften Aurora och hälften smaksatt starksprit. Mycket godare vin och lite mer alkoholhalt än varm&kall som alla fjortisar tycker om. Man ska väl för fasen inte dricka äppelpaj? Det ska väl ätas med vaniljsås?

Lördag

Jag borde fixa till designen på min blogg, dock så är jag verkligen überdålig på sånt, så om någon snäll hjälpsam med kunskap av photshop vill hjälpa mig. Hör av er! :)

Idag har jag vaknat hemma hos Elin, valde att sova dör för att slippa va på bergviken. Vi vaknade upp idag och jag fixade till mig, jag o pee fick skjuts till bv sen för att hämta present och göra han klar. Målet var systembolaget och syrrans kalas. Vi blev lite sena men de fanns iaf tillräckligt med tårta.

Ikväll blir de ett till kalas på Zan restaurang, Pee's vän fyller 30 så de blir fett med röj. Alla som har mindre än 2 promille i blodet åker ut står de på inbjudan.

Sovmorgon

Jag ska nog ta en sovmorgon imorgon. Jag känner på mig att de känns bäst, har inte gjort powerpointen som borde göras klar och som skulle redovisas imorn. Men jag är ju spec-barn så jag redovisar aldrig. Sen lät de som att de var sista psykologin idag och den kmr jag inte kika förbi imorn så jag tar en.. sovmorgon! Riktigt skönt kommer verkligen behövas.

fucking jävla skit ...

Hej efter en lång paus. Jag har inte skrivit nå. Kanske för att jag inte haft nå att skriva om eller ja de finns jun alltid något att skriva om, men grejen är den att jag inte alls vet hur jag ska formulera fram de. Jag kan ju berätta om helgen kanske. Fredagen bestod av en sväng på stan och en tur ut till Storheden. Blev en present till syster. Kan tyvärr inte uppge här vad jag köpt och tänker nog aldrig göra de i framtiden heller för de är inte ens intressant vad hon ska få. Jag for även med Peter till stan för att investera ett par byxor men han var för kräsen så de blev inga. För övrigt så innan var vi på bolaget och köpte fjortissoda, ni vet, cider. Ja, vi partade kvällen lång på cider och lite starkare drycker. Sånt som man inte minns dagen efter att man ens har druckit, men nu blev de inte så drastiskt.

Lördagen blev att, ja vafan gjorde jag lördagen? Inte ett skit, jag klev upp 4, jo!, jag och Peter åkte till Hertsön för att spela Rappakalja. De var skoj och vi kom hem halv 4 på natten. Vi sov hela söndagen och söndagen minns jag absolut inte vad jag gjorde, eller jo vi var på Hertsön och såg trollerikonster på femman.

Måndag & tisdag har jag gått i skola och jag hatar skolan efter den här veckan, vi får ett nytt schema och jag verkligen HATAR den som ändrat vårat schema. Jag skulle vilja skada den personen så hårt eller ja kanske inte  men nu har dom flyttat en lektion så vi har MER hål. Jag hatar HÅL! Jag har haft nog med HÅL under hela jävla gymnasiet. Hela min gymnasietid har bestått utav HÅl där man inte gjort ett skit. JAG HATAR VERKLIGEN SAMHÄLLSPROGRAMMET I LULEÅ GYMNASIEBY!

HAAAAAAAAHAAAAAAAAAAA JAG DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR!


Sluta sov, Jonas!

Första skoldagen för 2009 är nu avklarad. Jag känner redan nu vilken press man har när det är sista terminen. Jag vill sova! tur att man kan göra bort några av alla punkter man har att göra.
Ikväll blir de att ta de lugnt för jag har nu gjort bort de mesta jag kan göra för tillfället. Och kvällen tänkte nog roas med Elin. Tänk att Chrille köpte Rock band igår, kanske de är något vi sysslar med?


Back in school ..

Woaoa, back in school!
Inte alls pepp men vafan sista terminen och endast 6 månader kvar med en massa jobbigt, tröttsamt slit som inte alls är roligt, eller jo kanske lite.
Men inte heller är de kul att kmma tillbaka till skolan och matsalen erbjuder risgrynsfuckingröt. Samma jävla mat som dem serverade sista dagen. Fy fan!

Trettondagsafton

Fick kliva upp tidigt för att tvätta kläder idag. Det suger med att bo i lägenhet. Det är ju så skönt att kunna tvtta när man vill. Vi gick iaf och la oss igen efter vi slagit på maskinerna. Vi sov till två och jag hade kunnat sova mycket längre. Fast nu måste man ju sova normalt då de är skola på torsdag. Jag är inte alls pepp. Vi tog bilen till Sub och köpte frukost. Och nu ser vi Lindsay Lohan i Föräldrafällan. Vi ska iaf inte supa idag iaf inte jag :)


Söndagkväll med ..

Cola och skumma bullar som är ur goda. Hjälper Peter med sin värdelösa dator som inte alls sköter sig bra. Så vi försöker få datorn att lyda mer. 

Plundrad McDonalds

Jag och Elin svängde förbi McDondalds innan stängningsdags. Vi beställde: En mellan strips och en mellan cola. En cheese naturell, mellan cola och chicken burger. När vi for hade vi med oss en extra kanelbulle, stor pommes och en liten, och en till mellan dricka. Haha snacka om att ha stressigt om båda jag och elin och chrille får fel när vi beställer så vi får en massa extra. Tack donken, ni är verligen ärda ett till besök innan stängningsdags så vi får mer plus i beställningen.


Nyår och skallebank

Hej efter en lång bloggsemester.
Har tagit ledigt från bloggen nu under några dar då jag inte orkat skriva nå. Jag har säkert jätte mycket att berätta för alla roliga besökare jag har. Det som hänt är väl att jag har kommit hem från min resa till min far och även hunnit fira nyår. Jag lurade Elin att jag var kvar i Sthlm tills igår (vi säger fredag även fast uret visar att de skulle vara lördag). Poängen var att överraska henne men de sket sig totalt då hennes fest blev inställd pga sjuka. Tråkigt, men de blev ändå ganska lyckat. När året visade 2009 så kunde jag inte pga mitt berusade tillstånd inte hålla mig och var tvungen att säga "kom till SOS, brandstationen, ja vid dig", Elin svarar med: VAAA?!?!?! är du i stan??, Jag drar med min berusade röst: Ja jag är i stan, kom hit på fest. Så de blev väl en överraskning men kanske inte direkt med den som jag verkligen ville ha.
Vi festade loss på bål i en hink och min egna blandning i en Pepsiflaska med innehållet: Sprit och sprit, passoa, djuice, Schweppes, frukt, sockerblandning, och mer massa skumma grejer. Fulla blev vi och vi bokade taxi som vi sket i och fick hem av Miriams pojkväns kompis. Jag och Peter satte direkt igång att städa i kalsonger. Det var rena bombnedslaget av ölflaskor, tallrikar och skräp. Allt för att kunna vana upp nöjda och bakis för att enkelt beställa hemkörning av pizza när vi vaknat. Jag kan ju säga att jag har haft roligare nyår men den här var en 6 av 10.


RSS 2.0