26/2

Snart sportlov snart sportlov, tanken förstör mitt pluggande så elakt! Har haft skola idag och våra rabattkort är hämtade, wooho äntligen efter alla år.  Kom hem 4 och däcka direkt till 18 av en väckning jag aldrig haft, grym var den iaf! Så nu middag och kaffe på det och snart lite pluggandes. IG FTW!

Härlig skoterkörning Chrille!

Friluftsdag idag. Jag säger bara lyckad körning Christoffer lyckad!

Herr Daniel & Prinsessan Viktoria

Eller tvärtom kanske? Jag som trodde att först nästa år de skulle ske något inom den kungliga fronten om giftemål. Men ack så fel jag hade. Men jag får väl gratta dem där två iallafall även fast jag inte är värsta polaren med dem. :)

Ulla bulla satt och p..

Mamma bakar bullar så jag håller på att trycka i mig massvis med bulldeg. Så jääävla gott!! Idag var de sommarjobbens dag så jag har sökt lite jobb, funderar att söka jobb även i sthlm och norge för att dubbla chanserna :)

Ikväll bär det av mot Sandön för att ha friluftsdag imorgon. Vi ska köra skoter och troligtvis om inga planer är ändrade utan min vetskap så ska vi färdas till måttsund.

GRATIS SPOTIFY INVITES

Ja skaffa ett du med vetja!!!

Klicka här för att få din spotify invite

19:00

Ja så mycket är klockan ungefär. Jag ochg Peter väntar på att bilen ska bli varm så vi kan åka till bv för att se beck hos hans syster. Hon bjuder på massa onyttigt och de är ju bra då de är lågkojunktur i min ekonomi haha. Så nu sitter jag och laddar hem en massa program program till telefonen, så om det finns någon iphone läsare här så finns den här sidan. Du ska dock ha jailbreakat skiten :)
Ha en bra kväll :) /jonassssssss

Molly fucking San..

Kvällen igår erbjöd melodifestivalen och Lillan som jag sa. Kassa Molly gick till final och de suger apa! På lillan satt vi och chilla och hade det mys. Vi drog vid 23 tiden då Linnea ville ha hämtning. Och jag var även svintrött efter 9 timmars gående och åkandes i Haparanda. 

Just nu är jag nyduschad och har gjort klar min läxa lite tidigare när jag vaknade. Nu är jag fit for fight för att redovisa min powerpoint imorgon.
Här ä'r då min übersexiga powerpoint med bakgrund snodd av Lule&co? med lite fix och trix.Peters värdelösa finska

Efter en massa mustalainen och voi vittu av Peter är jag hemma från happis. Av att ha skämt över hans alla hurru och porro har jag försökt gapa åt han att sluta. Kvällen ska spenderas hemma hos Pia och vi ska börja rulla på 5 minuter, så klart ska vi inte missa melodifestivalen. Efter de ska vi till Martinas projektarbete där hon och min kusin m.m ska ha nå spelning och fika eller nå liknanade. Vi får väl se!

Haparanda/tornio

Jonas är i happis. Han själv har inte köpt nå bara en lampa till sin mor. Mer kommer ikväll ;)

Iphone inlägg.

Jaha sabbade mitt första inlägg men whatever. Har precis ätit mat, ska strax åka till elin. Jaja orkar onte skriva nå mer. Hejdå!

Dragostei..

Jag bjuder på ett youtube klipp innan läggdags ;P


Torsdag kväll

Dagen börjar lida mot sitt slut. Jag är rätt nöjd med dagens händelser. Jag har bokat in möte med Vinter på måndag och sen så är korten färdigtryckta. ÄNTLIGEN säger jag bara även fast vi har varit söligare än sniglar vid den fronten. Även bokat in redovisning för min powerpoint jag borde ha gjort innan jul men jag har inte orkat och skjutit de framför mig hela tiden sen har Office programmet varit på drift. Men nu äntligen ska jag få de bortgjort!

Nu sitter jag här med en prilla under läppen och precis ätit en trisst smörgås. Klockan börjar ticka och jag ska gå och lägga mig på en stund men jag vet att de kommer dröja 1½ timma innan dess. Men ha de så bra så länge!

Jo en sak till bara! Kan tipsa om den här länken där du kan få fett med besökare till din blogg/hemsida. Regga dig och du får massvis :)

Samma gamla blogg men ny design

Ja så enkelt är de faktiskt. Jag har tagit tummen ur röven och faktiskt tagit mig orken att fixa en lite trevligare design här. Visst blev den bra? Jo jag vet jag kan svara åt er för ingen kommer orka eller ens vara intresserad i de. Men nu ska jag ge ett 59:e försök till att orka skriva här. Kanske jag lyckas eller inte? Vem vet? Inte du eller jag :)

Ni som alltid klagar på att ni har tråkigt..

Då ska jag tipsa om denna blogg. Här finns iaf en liten annorlunda sak man kan göra varje dag.
En riktigt bra blogg för mig som alltid har tråkigt. :)

Kafelino, Invit och Melodifestivalen

Rubriken talar för sig själv. Fredagen var de fika med vänner, alla drog typ hem vid 10 och jag, Pia och Peter bestämde oss för att gå ut. Vi valde Kafelino eftersom de var gratis inträde och från 18, ja de var väl rätt okej. Kafelino var nog roligast på hela kvällen då man kände typ alla men Invit där inte Pia kom in var de inte lika roligt längre. Peter blev för full haha och jag blev trött. Så vi fick skjuts hem av Lina.
Lördagen var de tidig uppgång för att bege sig mot Skellefteå och melodifestivalen. Hela familjen tog de lugnt tills halv 7 då vi gick dit och tittade på uppvärmingen. Jag tog nästan inga bilder eftersom kameran jag hade var värdelös och sen har jag inte ladda upp alla bilder. Men syrran har fotat så ni får surfa vidare till hennes blogg när dom har laddats upp.
Nolia

Nolia idag, tog hela 35 minuter av att hämta 3 personer i lilla luleå. Jag som trodde lule var litet!? Iaf så var de utbildningsmässa och vi drog igenom de snabbt. Jag är mest sugen på civilekonom i de södra delarna av Sverige. Iaf minst 50 mil från luleå jag är så sjuuuuukt less här.

Lunch

Hemma på lunch. Åt mannagrynsgröt med hörochhäpna kanel. Jag som har avstått från kanel sen jag blev lite alldeles för rund om fötterna i somras och samtidigt baka en mini pizza på BBB. Men de gick ju att äta lite. Nu borjar skolan om en halvtimma så de börjar bli dags att få skjuts till skolan snart.

Jo just de jag fyller år imorn! Gratta mig :)

Hoppas de inte är en sånn här tårta jag får.

Linda Rosing naken!

Jag slänger väl in ett inlägg lite då och då så ni vet ^^

Ikväll sitter jag och skriver en recension av Linda Rosings självbiografi. Jag vill som henne, också bli känd. Men jag som är så otroligt jävla blyg av mig och inte lika sexig som henne så kommer de ju aldrig att hända. Och sen finns ju inte Big Brother längre, så vad fan ska jag göra? ;P I alla fulla fall är de inte alls lätt att skriva bokrecention och de här lär ju ta någon timma eller dag...

Slutet eller bloggpaus

Ja så är de, jag är inte alls pepp att skriva här och gör nästan aldrig det. De stimulerar varken mig eller er om jag gör de och jag spar på eran och även min tid av att inte blogga längre. Det här med att blogga var aldrig min grej så jag ger nog upp.

Ha det bra så länge!
kraaaaaaaaaaaaaam

I taket dinglar Pee's ..

Njaa inte riktigt så var de utan "i taket lyser stjärnorna". Kom just hem efter att sett den film. Slutet var sorgligt och hade jag suttit hemma och sett den hade jag fått en tår, men nu var ju jag på offentlig plats och då gråter jag inte haha. Jag är just nu helt tom i skallen om vad jag ska skriva så jag går och lägger mig och ser om jag kan få ihop nå ointressant tills imorn. Kanske ni har något jag kan skriva om?? :D

RSS 2.0