Semester

Hej jag har hafty en låtsas semester och därför inte skrivit något. Men nu slänger jag in ett litet inlägg och berättar att Jonas har varit och tränat på Inpuls. Han som inte har tränat på snart ett år pallade faktiskt i lugn takt 40 minuter sen slöade han i 20 tills Peter var färdig. Men nån gång i framtiden kommer han nog börja träna regelbundet. Suget är just nu på noll emn kommer nog bli mer till sommar/hösten.. :P

8 mars

Sportlovet är slut och de ska bli skönt att komma in i de vanliga rutinerna man haft som försvunnit nu på en vecka. Mitt lov har jag spendera på bergviken hos Peter där vi inte gjort allt för mycket. jag vet inte ens vad jag har gjort ändå har veckan gått för snabbt. Jag har inte ens något kul att berätta om lovet förutom att jag, peter och min lillebror lekte på Leos lekland.

Nä nu till att göra klar läxan jag har skjutit framför mig i två veckors tid. Ha en bra kväll.

Leos lekland

Ikväll ska vi supa supa supa och åter supa :) ha en bra kväll allesammans, eller inte.

Onsdag

Tack Katte för att du ställde upp :) Guld till dig , du gjorde de riktigt bra :) Själv inser jag nu att jag skulle ha sagt de jag inte sa, och de hade ju kunnat förändra hela saken. Men nu är de ju försent så de får man väl leva med.

Ikväll blir de allstar och hänga, kan ju vara najs att vara där när man inte är så jävla packad att man inte ens kan prata eller gå eller överhuvudtaget minnas vem man är med. haha sen så vet man ju vart pengarna kommer rulla och inte rulla iväg när man inte vill att de ska göra de och vakna upp av att man ligger med minus 300 spänn. Nä ikväll blir de cola och glass. :)

Tyrkisk Peber aldrig mer...

Jonas är återställd! haha fredagen var heeelt crazy. Första drinken slank ner 16.15 och sen var de buffé på Kulturens hus. Inte någon höjdare var de där, maten var as kass och uppträdandet av Norrbotten big band var ju sådär, inte alls min musiksmak. Efter KH så åkte jag och Peter på förfest hemma hos Pia. Jag shottade uta bara f*n och sen kom visst taxin. Jag var som ett odjur och gapade håll käft till Pia när hon ville ge mig vatten. haha

Vi försökte oss in på Allstar där vi blev nekade, så vi gick till Cleo där de var dött med folk. Så vi dansade på där på ett tomt dansgolv och tillslut hade Cleo blivit fullt med folk och då gick jag och Peter till Allstar där vi lyckades komma in.
Sen är de rätt suddigt haha.

Lördagen blev en total bakisdag med asäcklig piza från Hertsö grill & pizzeria. Sen blv de bara deg av hela dagen, mådde inte alls bra. Så jag var helt återställd söndag kväll. :)

Helgen

Jag har överlevt helgen. Jag var berättar mer sen :)

RSS 2.0