Dildo i anus HAHAHA (Varning för känsliga tittare!)

Haha jag seriöst dör.HAHAHA kolla länken nedanför. En man får utoperead en dildo från sin röv som råkat halka in. HAHA jag kan varna för ett anus, massa skrattande läkare (askul) och till sist en snopp. haha jag verkligen dör när alla läkare skrattar och tar kort med sina mobiler. Greker är allt roliga haha.

Länken till dildooperationen. HAHA

Bobbie Burns <3

Wowowowow, skorna beställda! (Skorna något inlägg längre ner). Jag är fett nöjd! Det var hela 40% rabatt på hela sortimentet och mer tur kan man inte ha! Tack NK, tack Sthlm Standard för att ni inte hade skorna. Haha :D Nu får jag mig ett par riktigt shysst skor till vintern, dö adidas dö! :)

Måndag

Japp klockslagen visar 01.47 just nu. Måndag, ska faktiskt åka in till City idag igen för att fördriva tiden här i Sthlm. Jag gör inte ett skit och jag har all tid i världen att blogga men jag ids inte. Ingen läser eller kommenterar ju. ^^ Intresset böjar slockna som med allt annat jag gör.

Hoppas jag hittar mina skor imorn, tur att jag surfade runt lite till på Bobbie burns sajt för att hitta återförsäljare så nu har jag: Sthlm standard, Sturegallerian, Åhlens City och nå fler weirda butiker. Själv ska jag framföra till Ratan att vi går till Sturegallerian, för där går de ju omkring massa rika människor och man själv får känna sig fattig, för de hade nog Blondinbella sagt i sin blogg om hon såg oss: "Vilsna fattiga norrlänningar hänger på Stureplan blabla.." HAHA

Nä ska nog sova strax, internet roar inte mig alls och inte MSN heller för inte en enda tråkig själ skriver till mig och inte jag heller. Och inte har någon ringt mig heller den senaste veckan förutom Elin och Peter, men de är ju bara dom vännerna jag har nu. Haha

Nä god natt!


Stockholm

Aah seg morgon. Vaknade dödstrött och hoppade in i duschen halv tio. Det var tänkt att åka in till city 10.15 men Rattan var så seg så jag fick ta kvart i elva bussen. När jag kom in till stan så visste Rattan inte ens var Åhlens City låg. Haha så jävla IG. Så det tog en jävla tid innan vi fann varandra. Vi plöjde turistgatan nr 1 (Drottninggatan) först. Jag blev less och vi begav oss mot Björm borg store, fann mig 3 par kallsipper. Fina fina! Och ett par byxor på JC. Sen gick vi mot NK och Stureplan, jag kände mig inte alls hemma. Alla som tittar på en verkar ju tänka: jävla underklassare hahha. Men vi hade kul iaf, tack Peter för guidningen i stan. Nu kan man ju mer av sthlms utbud än bara drottninggatan.

Imorgon blir de shopping på söder för att söka skorna jag fann, men storleken var slut. Så jävla surt. Kanske beställer hem dem istället.

Här får ni en trelig bild skorna ^^


Jul inte kul

Jag har tråkigt, sjukt tråkigt. Kanske just för att de är juldagen och allt är stängt och hela Sverige står stilla. Det man gör är att äta upp all julmat som blev över, även julgodiset, man passar även på aytt ringa och tacka för julklappar om man inte gjorde de igår.

Kan ju börja med att redovisa vad jag fick i mina klappar som låg under granen:

Pengar
Presentkort
Hugo Boss in motion
T-shirt
Underställ
Morgonrock
Choklad
DVD-film

Tack, nu har jag lite att spendera med under mellandagsrean.

Dagen förövrigt har jag inter gjort nå alls, har vunnit över pappa i Wii golf två gånger sen har jag nött mobilspel. Allt för att fördriva tiden lite grann. Jag önskade att min lilla Peter var här och kunde roa mig. Jag verkligen avundas att han ska gå ut ikväll liksom även alla andra jag känner typ.

Jul jul strålande ..

Snart kommer tomten tror jag. Vi har nyss ätit färdigt, julbord börjar bli uttjatat glad är jag att de är ett år till nästa.

Hitills har jag fått:
Presentkort på MQ och H&M
Ahlgrens bilar
Allt av Elin

Undra nu ad mer jag kommer få.


God jul alla..

.. rika som fattiga, vita som svarta, fula som snygga, smala som tjocka, ensamma som inte ensamma, bög som hetero, transa som normal, apatisk som inte, bloggare som inte bloggare, läsare som inte läsare, lulebor som stockholmsbor, kvinna som man, hårig som rakad, rasist som nazist..

nä nu blev de uttjatad.

Hurzoomhelzt God jul!

Stockholm

Jag har nu förflyttat mig från nordliga breddgrader till sydliga. Jepp jag är i Stockholm på en veckas visit hos min far. Det ska bli skoj, julafton och en super bra mellandagsrea då luleå har tre intressanta butiker som man plöjer igenom på en kvart. Jag är glad att jag har hela stockholms erbjudande och inte bara skit lule.

Igår så klev jag upp über tidigt 8.00 efter 3½ timmas sömn för att hjälpa till att städa hos farbror som flyttat. Fick lite cash för de och de behövdes verkligen innan jul efter alla julklappsinköp. Sov sen till 18, rolf trodde jag hade sovit bort hela dagen, men han hade visst ingen aning om att jag hade åkt iväg. Tog en trip till Peter och Miriam för att önska en god jul. Åkte hem till mamma igen för att hämta Elins julklapp och göra den klar och även Linneas present. Packade även ner mina julklappar jag skulle ha med mig hit.

Jag och Peter åkte sen hem till Elin där vi var sociala till 12 snåret då vi begav oss hem för att dammsuga mitt rum och sova.


Idag så blev de tidig uppgång och fixa och trixa innan planet gick. Tacka gud för online in-checkning. Rad 4 är jävligt skönt jämfört med att sitta på raden längst bak. Vi träffade även en jättegullig dam på flygplatsen som knappt hitta rätt, så hon bestämde sig för att följa med oss till gaten. Damen ville även surpla i sig en Zingo innan vi gick så jag och damen dela på en. Haha hon var så söt, sånna gillar vi. Nu får jag, Peter och Elin hoppas på att hon får en bra jul i Årsta.

Nä nu ska man nog räkna ner minutrarna, kanske man öppnar elins julklapp innan sängdags? :D

Helg utan ..

.. fest ^^

Har bara tagit de lugnt. Det är ju redan söndag även fast jagf trodde det var söndag idag fast de var lördag. Jag vill ju ha en dag närmare julafton och en dag närmare Stockholm. Kvällen har jag och Peter bjudit Elin på mat. Vi gjorde den vanligaste rätten svenskarna äter - tacos. Men de är ju gott iofs. Sen spenderade vi 3 timmar på Monopol där jag förlorade pga av total konkurs. Jag hatar monopol. Vi åkte och skjutade Chrille och co till Anatolia och nu snart kommer Gabbz och Elin, vi ska spela Galen Panna. Sånt är galet!

Pierca ollonet

Nej inte riktigt, Malin piercar läppen. Haha jag som hatar blod, nålar osv avstår från att titta. Annars svimmar jag åt Malin. Haha kvällen har bestått av Liverpool med Elins mamma. Sjukt skoj och alltid skoj :) Sen har vi gjort några jobbiga ärenden men det får man allt leva med. Nu vågar jag titta för nu är nålarna borta. Skönt!

Bloggaren är död

Nej inte riktigt. Jag har bara brist på fantasi som jag kan skriva men de har väl alla haft någongång.

Idag fick jag jullov. Jag valde att skolka de två första lektionerna eftersom vi inte skulle göra ett skit, eller jag fick för mig de och rätt hade jag också. Så jag kom till skolan 10.30 och hade träff med mentorerna 11.00. Det sög, vi fick höra: kämpa nu så ni får slutbetyg, inga IG:n, inter skolka, CSN blaablaa.
Vi fick gå sen, Pia och Rattan gjorde lite ärenden och jag var som en svans.

Nä nu ska jag åka berättar väl mer inatt n'är jag är hemma.

Dö dator dö

Jag gör som Shaw, omformaterar datorn. Jag känner mig less att inte kunna sätta datorn i viloläge senhar den blivit lite seg på sistone. Jag oirkar inte böka med att fixa problemen så jag gör den drastiska och snabbaste eller ja snabbaste är den kanske inte men snabbare om jag ska leta filer som är knasiga. För arbetet att föra över alla filer till externa hårddisken tar ju några timmar.

Jullov

Jepp om sisådär 40 timmar. Jag lääängtar verkligen. Jag har mitt sista prov imorgon -PANIK! och sen så är de bara chill. Dock så suger dom sista skoldagarna då man bara ser film eller kommer dit och får gå och så får man sitta snällt och vänta på nästa lektion som är om 2 timmar.


Peter, Sladd och en böghatare

Peter är som ett apatiskt barn, han tjuter om att jag ska göra en macka. Jag orkar inte de så nu gick han iväg för att göra en och han är sur för att jag är lat och inte gör de. Men jag skiter i att göra en macka åt han. Det är faktiskt jag som ska utnyttja honom att göra mackis åt mig inte jag till honom. HAHA.

Jag och Peter har fått som tendens att sladda vid Studio Kronan varje gång vi åker hem. Det är skitskoj och närmsta bra parkering man kan känna sig säker. Morsans toyota is fantastic.

Vi såg Boston Tee Party idag, haha den där böghatar-sekten var ju med. Dom är ju helt manipulerade. Här har ni en skön dokumentär om familjen. P.S inte mitt fel om lite vrede växer i er när ni ser den:

Se den här på google

Eller ladda hem den här i bättre kvalité och med text (torrent-fil)

GTA IV

Hej vad seg jag är för hela 12 dagar sen släpptes GTA 4 WOHOOO :):):)

Cp dator

Jag är less, sen jag uppdaterade min dator den 12:e så fungerar de inte att lägga datorn i vänteläge. Det suger hårt för de går fortare än att stänga av datorn helt när man ska t ex sova och sen snabbt sitta vid den på morgonen.

3:e advent

Helgen har varit skoj. Fredag blerv ju som sagt Kalix. Pia var superduper suktig i sin film. Fyra tjejer som dansade mellan första och andra filmen sög verkligen. Jag kan t o m dansa bättre. Efteråt åkte vi till fölkhögskolan där vi släppte av Pia och hälsade på hennes kompisar. Eftersom vi skulle på Kafelino så var vi där en kvart.

Pga av skitvädret så tog de mer än en timma att köra hem. Vi stressade och fixade oss till en förfest som vi droppade in på klockan 00.20. Hinka i sig grogg sen 25 min senare mot Kafelino. De var rätt okej där. Påväg mot Max sen så fick vi astyra en fajt mellan en gubbe och en ung kille. Polisen kom i ganska rätt läge så vi gick till Max.
Vi sov sen hos Elin för de var närmast.

Lördagen vakna vi upp ganska sega, jag har varit värre tidigare. Men jag tog de ändå rätt lugnt. Jag och Peter gick till Sub och käka macka med Miriam och Robert sen åkte vi hem och dega hela kvällen till halv elva då Chrille kom och hämta hos så besökte vi hertsön till 2.

Kalix yey!

Ikväll ska jag, Peter, Malin, Elin och Pia på premiäsvisning av Pias lilla film som är på 10 minuter. Filmen kommer visas i Folkets Hus i Kalix. Jag verkligen älskar Kalix, eller ja haha för mig känns Kalix ett samhälle man passerar när man ska till Ikea och Alko. Men bara för att de är Kalix behöver ju nu inte filmen suga, för de tror jag absolut inte :P öhhöö.


Här bjuder jag på Elin och Malin, vi är på besök i stora Gallerian Kalix, hette den så?


Glögg

Årets första glögg är drucken. Mmmmmums fillibabba! ;-)


Läxa och film och lite avkoppling.

Jobbig dag jag vill förtsätta sova imorse men bra som jag är så gick jag upp ändå. Skolan var lång och jag har kännt att de har varit den längsta torsdagen i 3an. Kanske för att jag inte gjort nå under hela dan. Nu är alla läxor kvar iallfall skönt de bara ett prov innan lovet och skönt de för de blir sista religionsprovet och sen får vi se provet innan vi gör de. Riktigt najs.
Blev även nyss klar med psykolgi grejen så nu har jag mer fritid för mig.

Ikväll blir de Peter vi ska väl köpa godis och sen se nån film hemma hos mig. Sen mys sen ..zzZZzz..

De här blir sista..

Hahaha jag verkligen dör hahahahaha


http://data.fuskbugg.se/skalman01/-pic27065.jpg
Brunkräm <3

Snåla jävlar

Gud vad snåla människor de finns.
Uatnför Miriam så finns de en plats ledig för bilen, eller ja ledig och ledig, en boende i huset har sagt upp sin bilplats. Så jag parkerar där ibland. Idag så parkerar jag bilen där snällt och fint och her i motorvärmar sladden för de är svinkallt ute. Efter en timma när jag gått hem till Peter ringer Miriam och säger att en surgubbe som hyr en plats bredvid har varit och dragit ut min sladd och att de är han som bara får stoppa i sin sladd där. Ursäkta gubbe lilla, gör en god gärning och var snäll att låta en annan oskyldig individ få en varm bil de finns ju liksom två uttag. Dessutom kan du samtidigt rädda naturen en aning med mindre avgaser som släpps ut. Äh tänk om alla var så, jävla svensson!

De var mina sista ord för kvällen :) God natt!

Prison break

Haha eeh jo ja, de känns pinsamt att erkänna att T.I ft. Rihanna  - Live your life är rätt så bra. Jag som .. inte gillar sånn här musik. Men okej de finns väl undantag :)

S4E14 Prison break
Jag tål inte att vänta 6 dagar till för att se denna superduper spännande serie.

Tisdag

Får för mig hela tiden att de är måndag, men måndagen är över och de är skönt för nu är de bara en måndag kvar sen jullov. Idag var de skola som vanligt, snällt men ändå surt var att vi slapp redovisning, då dem som fått ig hade omprov. Så vi andra som degat ett hål på 1½ timma hade kunnat göra nå annat. Men jag är nöjd iallafall att vi fick gå tidigare.


Måndag

Lördagen bestod av öppet hus på skolan, var där i en timma gick riktigt snabbt. Åkte till Peter sen då Miriam och Robert hade kommit hem frpn Thailand. Jag vill också dit, någon som bjuder?? :)

Söndagen hade vi julbak, knäck och lussebullar, vi lyckades jävligt bra.

Måndagen idag var alla lediga pga öppet hus så jag och Peter gick en snabbis på stan, köpte Pias julklapp och Elins. Spånade även på pappas julklapp. Tror de blir den jag tittade på haha.

Lördag

Hoppas alla mina gamla trogna läsare (haha) har hittat hit nu?
Kvällen bestod av barnvakt, städning åkte sen och var med Peter och Julia som är uppe på besök, vi gick till Invit och jag drack 2 glas cola och tog bilen sen till Sajpa för att fördriva lite tid. Invit är ingenting för nyktra människor, stackars Henna(?) som får stå i garderoben tills alla jackor är hämtade. Är lite kass på alla namn i SPIN 3an. :)
Nu sitter jag här och vntar på att få hämta Peter, det suger!

Fredag

Fick mig en sovmorgon till 9 och gjorde mig klar för att träffa banken och ha ett möte med Hardwear. På banken öppnade vi företagskontot, vi är lite sega haha. Men vi har ju inte någon försäljning förän till vårterminen. Hardwear gick också väligt bra och är med, även Blend som ville vara med innan vi knappt berättat allt om vår affärsidé. Så nu väntar vi på godkännande av Vila och möte med Killerqueen. Hoppas dom både vill vara med!! Ja ni kanske inte ens vet vad vi ska göra med butikerna men vi ska trycka upp rabattkort osvosv. 

Ikväll blir de barnvakt och hemflytt. Miriam och Robert kommer hem ikväll istället för imorgon kväll. Så nu har vi städat och fixat till hemma hos dem blir nog riktigt glada, ävenfast Peters tavla föll i golvet och gick sönder, dock bara glaset haha sen lite annat. Men de är nog ingen fara :D haha

Tattarlängan

HAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR!!!!!!!!!!!!!!


Torsdag

Har försovit mig idag och jag orkar inte stressa då dem andra som inte gjorde provet i tisdags gör de idag. Jag gjorde bort de på direkten och man får väl hoppas på att man klara de haha. Idag slipper vi ha redovisning för jag klarade provet. Skönt!

Jul igen

Haha jag gillar verkligen min bakgrund. Den får duga vintern ut haha. Om jag inte lyckas klippa och klistra ihop nå annat. :D

Välkommen till min nya blogg!

Designen ser rent sakt ful ut, men de ska nog ta nåra veckor innan de fixar sig :):)

RSS 2.0